Για την υποβολή του ολοκληρωμένου κειμένου της εργασίας σας - πρότασης συμμετοχής στο Συνέδριο, κατεβάστε στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιήστε το υπόδειγμα μορφοποίησης - κλικ εδώ.

Στη συνέχεια, στείλτε το μας με e-mail στη διεύθυνση που ακολουθεί: sec at neospaidagogos.gr (αντικαταστήστε το at με το @, χωρίς ενδιάμεσα κενά), ως τις 15 Ιανουαρίου 2017. Σαν τίτλο του mail ας χρησιμοποιήσετε τον αριθμό της Θεματικής Ενότητας και τον τίτλο της εργασίας στα ελληνικά, π.χ. 04.Θ.Ε.: Εννοιολογική χαρτογράφηση με το Kidspiration στο νηπιαγωγείο , 05.Θ.Ε.: Το σύνδρομο Asperger και η κατανόησή του. Χρησιμοποιείστε σαν όνομα αποστολέα του mail σας, το πλήρες ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά [Επώνυμο Όνομα]. Μας βοηθά σημαντικά στην επεξεργασία των εργασιών και στις κρίσεις τους. Θα λάβετε απάντηση παραλαβής της εργασίας σας. Στην περίπτωση που δε λάβετε απάντηση παραλαβής της εργασίας σας μέσα σε μια εβδομάδα, τότε ας επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Παρατίθεται υπόδειγμα κειμένου του e-mail αποστολής της εργασίας:

Σας στέλνουμε για κρίση την εργασία, με τίτλο: 01.Θ.Ε. Αντιστροφή ρόλων στο παραμύθι "Σταχτοπούτα". Διδακτικό σενάριο
Κατηγορία εργασίας: Διδακτικά Σενάρια /Καλές πρακτικές
Αβγδ Εζηθικλμνξο
Εκπαιδευτικός Π.Ε.60, M.Ed
e-mail: .........

Μεγέθη τελικών κειμένων:


1. Εισήγηση, ως 8 σελίδες Α4 (η βιβλιογραφία συμπεριλαμβάνεται)


2. Ηλεκτρονική Εισήγηση, ως 8 σελίδες Α4 (η βιβλιογραφία συμπεριλαμβάνεται)


3. Σύντομη Ανακοίνωση, ως 6 σελίδες Α4 (η βιβλιογραφία συμπεριλαμβάνεται)


4. Αναρτημένη Ανακοίνωση, ως 6 σελίδες Α4 (η βιβλιογραφία συμπεριλαμβάνεται)


5. Διδακτικό Σενάριο, ως 10 σελίδες Α4 (συμπεριλαμβάνονται η βιβλιογραφία και τα Φύλλα Εργασίας


6. Παρουσίαση εκπαιδευτικού λογισμικού, ως 10 σελίδες Α4 (συμπεριλαμβάνονται η βιβλιογραφία και τα screenshots)


Παρακαλούμε, ας τηρήσετε επακριβώς το δοσμένο πρότυπο μορφοποίησης εργασίας. Μη τήρηση του προτύπου μορφοποίησης, συνεπάγεται μη εξέταση της εργασίας, μη προώθησή της στους Κριτές.


Αναφορικά με το βίντεο που θα συνοδεύει το κείμενο της ηλεκτρονικής εισήγησης


Θα πρέπει να κατασκευαστεί σε ανάλυση τουλάχιστον 720p (1280 pixels X 720 pixels). Ο ήχος να είναι κανονικός ως άριστος. Το μέγεθος του βίντεο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100 ΜBytes, θα ανεβεί από τον κατασκευαστή του σε κάποια διεύθυνση στο internet, και θα μας κοινοποιηθεί με download link [Να γίνεται download χωρίς να μας ζητούνται κωδικοί ή σύνδεση]