Υποβολή άρθρου - Οδηγίες:

Αναλυτικές οδηγίες αναφέρονται στο υπόδειγμα μορφοποίησης - υποβολής, κλικ για download

 

Μέγεθος τελικού κειμένου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ (17-8-2015)

Αξιότιμοι υποψήφιοι αρθρογράφοι του περιοδικού, εξαιτίας των περιορισμών:

 αλλάζει ο τρόπος επιλογής άρθρων για δημοσίευση στο περιοδικό ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ.

Στο περιοδικό θα δημοσιεύονται πλέον άρθρα, τα οποία έχουν παρουσιαστεί προηγούμενα στο ετήσιο συνέδριο του ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ. Θα έχουν δηλαδή περάσει από τις διαδικασίες κρίσης αυτού του συνεδρίου, θα έχουν παρουσιαστεί στο συνέδριο και θα έχουν λάβει και τη θετική ανάδραση του συνεδριακού κοινού.

Από το σύνολο των συνεδριακών εργασιών του συνεδρίου του Ν.Π., θα επιλέγονται από τη Συντακτική Επιτροπή, το 10-20 % από αυτές, ως απάνθισμα του Συνεδρίου, για δημοσίευση στο επόμενο ή επόμενα τεύχη του περιοδικού Ν.Π.. Οι εργασίες θα δίνονται για αναδημιουργία στους συγγραφείς τους και θα τους ζητείται βελτιωμένη εκδοχή τους, χωρίς το συνεδριακό περιορισμό μέγιστου αριθμού σελίδων εργασίας – με υποχρέωση την επιστροφή μέσα σε ένα μήνα, ώστε να δημοσιευθούν στο επόμενο ή επόμενα τεύχη του περιοδικού ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Προσδοκούμε ότι στο απάνθισμα θα επιλέγονται καλύτερες συνεδριακές εργασίες – μέσα από μια μακρότερη περίοδο κρίσης - από ένα αναμενόμενο σύνολο 250 και πλέον εργασιών, κι αυτό θα έχει θετική επίπτωση στην πορεία του περιοδικού.

Σας καλούμε λοιπόν, αν επιθυμείτε περίπτωση εξέτασης δημοσίευσης του άρθρου σας στο περιοδικό, να υποβάλλετε το άρθρο σας, στις διαδικασίες του συνεδρίου http://neospaidagogos.gr/call_for_papers.html . Η περίοδος λήψης εργασιών και κρίσης τους θα αρχίσει από τον Νοέμβριο του 2016 και θα λήξει στο τέλος Ιανουαρίου 2017. Το άρθρο σας, αφού εγκριθεί, μπορεί να παρουσιαστεί στο συνέδριο αυτό είτε με τη φυσική σας παρουσία – είτε από απόσταση. Και στη συνέχεια θα εξεταστεί από τη Συντακτική Επιτροπή η περίπτωση ένταξής του στο συνεδριακό απάνθισμα κλ.π.

Με εκτίμηση
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ»