Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σε Επιστήμονες ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων που επιθυμούν να στελεχώσουν την Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Για να συμπεριληφθεί κάποιος στην Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου, θα πρέπει να είναι πανεπιστημιακός διδάσκων (μέλος Δ.Ε.Π.) ή στέλεχος καταξιωμένου ερευνητικού ιδρύματος.

Έργο των μελών της Επιστημονικής Επιτροπής θα είναι η συμβολή τους στην κατασκευή της θεματολογίας του συνεδρίου και η συμβουλευτική επιστημονική υποστήριξη σε ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν κατά την κρίση των εργασιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την αίτηση ένταξης, κλικ, εδώ.

Στη συνέχεια, στείλτε τη μας με e-mail στη διεύθυνση που ακολουθεί: sec at neospaidagogos.gr (αντικαταστήστε το at με το @, χωρίς ενδιάμεσα κενά). Σαν τίτλο του mail ας χρησιμοποιήσετε το: Αίτηση για ένταξη στην Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου

Χρησιμοποιείστε σαν όνομα αποστολέα του mail σας, το πλήρες ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά [Επώνυμο Όνομα]. Μας βοηθά σημαντικά στην ταξινόμηση κι επεξεργασία των αιτήσεων.

Η πρόσκληση είναι διαρκής, χωρίς χρονικό περιορισμό